Buitengewoon

10 luxe appartementen aan de Bonenburgerlaan in Heerde

De Bonenburgerlaan in Heerde is al eeuwen een aansprekende ader voor wonen, winkelen en werken. In 1633 bouwde Van Boinenburg het landhuis op zijn landgoed, de Bonenburgerlaan ontstond en werd steeds belangrijker. De waardering blijk uit de omschrijvingen als: markante entree, herkenbaar, groen, voornaam, authentiek, aantrekkelijk, uitnodigend, aangenaam verblijven, fl aneren, ruimte voor ontmoeting, kleinschalig, levendig , sfeervol, gastvrij, winkelstraat, woonwijk en centrum.

Lees hier meer over de architectuur, locatie en duurzaamheid

 
 

Achtergrondinformatie

Locatie

De Bonenburgerlaan in Heerde is al eeuwen een aansprekende ader voor wonen, winkelen en werken. In 1633 bouwde Van Boinenburg het landhuis op zijn landgoed, de Bonenburgerlaan ontstond en werd steeds belangrijker. De waardering blijkt uit de omschrijvingen als: markante entree, herkenbaar, groen, voornaam, authentiek, aantrekkelijk, uitnodigend, aangenaam verblijven, fl aneren, ruimte voor ontmoeting, kleinschalig, levendig , sfeervol, gastvrij, winkelstraat, woonwijk en centrum. Door het samenvoegen van de percelen van de voormalige woon-winkelpanden van Westenberg en Donkervoort-Dijkslag is het mogelijk Villa Taberna te realiseren. Vanaf dit adres is alles lekker dichtbij: op loopafstand o.a. de winkels, de terrasjes, de markt, de kerk en het cultuur/dorpshuis.

 

Architectuur en privacy

De vormgeving van Villa Taberna sluit naadloos aan bij de genoemde karakteristieken van de Bonenburgerlaan. De plattegronden zijn samen met architect Paul van Erken Calandt met zorg gekozen en bieden allen veel wooncomfort.

10 appartementen in 3 bouwlagen worden ontsloten door 2 entree’s/lift- trappenhuizen per 5 appartementen, waardoor de privacy zo optimaal mogelijk blijft. Deze 3- en 5 kamerappartementen hebben een netto gebruiksoppervlakte van 80.7 t/m 163 m².

Ieder appartement heeft op het terrein 1 berging, het eigen parkeerterrein omvat 17 parkeerplaatsen voor bewoners en hun bezoekers.

 

Duurzaam

Zon en aarde zorgen voor energie; een groot deel van materialen met een hoge duurzaamheid en lage onderhoudskosten hebben voorrang bij het detailleren van daken, gevels, kozijnen en andere bouwkundige voorzieningen. Regenwater wordt geïnfi ltreerd in de bodem.

 

Energie in balans

Met een team van energie-adviseurs is een installatie ontworpen voor het verwarmen en koelen van de individuele appartementen met een collectief verwarmingssysteem. Deze is aangesloten op een warmte en koude opslag in de bodem. De appartementen worden uitgerust met een vloerverwarming. Dit vloersysteem zorgt in de zomer voor het verkoelen van de appartementen. Warmtepompen leveren de energie die nodig is voor verwarming, koeling en warmtapwater. De warmtepompen, in de techniekkelder, worden gevoed door een deel van de zonnepanelen die op het dak aanwezig zijn. Een ander deel van de opgewekte zonne-energie is voor het elektra verbruik in de appartementen. Uitgaande van een gemiddeld verbruik is het jaarlijks verbruik volledig in balans met de opgewekte energie: geen of minimale verbruikslasten voor de eigenaren.

 

Frisse lucht

Ventileren in Villa Taberna door rechtstreekse aanvoer van frisse buitenlucht via roosters in de kozijnen die reageren op de winddruk. De ventilatie-unit meet de CO2 hoeveelheid in o.a. de woonkamer van het appartement en regelt de af te voeren luchthoeveelheid.

 

Garantie

De appartementen worden gebouwd onder Woningborg garantie.

Tekeningen

Voorgevel

 

Achtergevel

 

 

Linker zijgevel

Rechter zijgevel

 

Doorsnede

 
 

 

Het terrein met 10 appartementen, 17 parkeerplaatsen en 10 bergingen.

 
 

Situatieschets Bonenburgerlaan

 
 

Plattegronden

Appartement 2 Appartement 3 Appartement 4 Appartement 8 Appartement 10 Appartement 9

Begane grond: appartementen 1, 2, 3 en 4

 

Appartementen 1 en 4 (=gespiegeld)

Appartementen 2 en 3 (=gespiegeld)

 

Eerste verdieping: appartementen 5, 6, 7 en 8

 

Appartementen 5 en 8 (=gespiegeld)

Appartementen 6 en 7 (=gespiegeld)

 

Tweede verdieping: appartementen 9 en 10

Appartementen 9 en 10 (=gespiegeld, woonkamer met dakterras)

 
 

Contact en verkoop

 

Meer informatie

Voor meer informatie over Villa Taberna en de verkoop van de
appartementen kunt u contact opnemen met:

 

De Haan Makelaars

Brinklaan 5
8161 CW Epe
T 0578-613000
E epe@dh-makelaars.nl
De Haan Makelaars

Noord Veluwse Makelaardij

Bonenburgerlaan 3
8181 HA Heerde
T 0578 69 99 99
E veluwse@era.nl
Noord Veluwse Makelaardij

van Vemde Projectontwikkeling

Rijksstraatweg 103
7391 MK Twello
T 0571 - 280595
E dies@vanvemde.eu
van Vemde projectontwikkeling
 
 

Partners